Reklam Üst

Yakışıklı Arda Kural’ın Son Hali

Arda Kural'ın son hali korkuttu! 'Bir an evvel kendini toparla'
Lise Defteri, Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü dizileri ile hafızalara kazınan Arda Kura psikolojik sorunlar yaşaması üzerine ekranlara veda etmişti. Oyunculuğa veda eden Kural daha sonra ekranlara dönme kararı almış ve harekete gelmişti. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde de tedavi görmüştü. Son halini sosyal medya hesabından yayınladı.
Arda Kural
By Kural

'Yerli Leonardo DiCaprio' lakabıyla anılan Arda Kural, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle yıllardır gözükmüyordu. Gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuşan, fazla kilolarından kurtulup saç ektiren Kural eski günlerine dönmeyi başardı. ünlü oyuncunun son hali ortaya çıktı.
Bir döneme damga vuran isimlerden Arda Kural sağlık sorunları sebebiyle ekrana ara vermiş, busüreçte kilo alan ve değişimiyle dikkat çeken oyuncu Arda Kural uzun yıllar sonra ekranlara Yıldızlara Bak filmiyle dönmüştü.
15 kilo veren ve eski haline benzer bir görünüm sergileyerek adından söz ettiren Arda Kural yeni halini sosyal medya hesabından yayınladı.

"BİR AN EVVEL TOPLA KENDİNİ"

Bir hayli kilo verdiği gözlenen Kural'ın son halini görenler, "Bir an evvel topla kendini", "Kumaşı kaliteli", "Dön artık ekranlara", "Zayıfla dedik ama bu kadar da değil" şeklinde yorumlar yapıldı.
Arda Kural her zaman can ciğer bir sanatçı olmuştur. Sevdiğimiz bir sanatçı. Güzel ömürler versin rabbim kendisine.

GazeteVatan Haberleri

1 Yorumlar

Tasarım Akblog.NET

  1. Seviliyorsun Arda'cığım. Rabbim güzel ömürler versin abime.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Tasarım Akblog.NET

Daha yeni Daha eski

Konu Üst Reklam

Konu Alt Reklam