Google Webmaster Tools Nedir?

Webmaster Tools Yani Google Search Console

İçerik Aracı'nın yakın geçte yayınladığı yazı olan Google Webmaster Tools Nedir? Diğer adıyla Google Search Console  yazısının tanıtımını yapacağımızı belirtmek isterim. Google Webmaster Tools hakkında bilinmeyenler yazımızda.

Google Webmaster Tools, Türkiye ve Dünya genelinde tüm webmasterın websitelerindeki içeriklerini sayfalarını Google dizinine göndermek için ve sıralamarı iyileşmek adına  yapılan, websitenizin performansı hakkında bilgi veren, ayrıca site sahiplerinin site pefomansını izlediği güzel bir dizin setidir. Daha çok sitelerinin dizindeki hataları, varsa kötü yazılımlar hakkında  webmasterlara bilgi veren Google'nin ayrıca hizmetleri arasında yer alan, webmaster araçlarının biraraya geldiği bir ücretsiz bir internet kuruluşudur.

Google Webmaster Tools Özellikleri Nelerdir?

Yazımızda yeni kurulan bir websitesi olan İçerik Aracı Forumları'nın ele aldığı yazıdan bahsedeceğim. Konuyu detaylandırarak güzel bir şekilde anlatmış olan yazısını hakkındaki detaylar.

Bilen kişiler için Google Webmaster Tools yani Google Search Console gerçekten kullanımı basit, güzel sonuçlar elde edebileceğiniz Google'un bu servisi Websitenizin sıralamasını iyileştirme adına raporlar veren bu sistemin başka özellikleride mevcut.

Google Web Yönetici Araçları, siteniz hakkında performansını izlemeniz, sürdürebilemeniz için tasarlanmış ücretsiz bir araç setidir. Websiteniz hakkında kötü içerikler hakkındada bilgi vermektedir. Google Webmaster Tools, SEO çalışmalarınızı izlemenize, dizine içerik göndermenize, istenmeyen içeriği dizine göndermeden içe aktarmanıza ve Google arama sonuçlarından sıralamanızı iyileştirmeniz için size yardımcı olur.
Google Search Console, sitenizin performansını izlmeniz için sürdürebilir çalışmalarınıza davam edebilmek adına Tüm Webmasterlar için ücretisiz hizmet veren bir servisde diyebiliriz. Google bu servisi websitenizi analiz eder ve kötücül yazılımlar hakkında bilgi vermektedir.

Özetle Google Webmaster Tools websiteniz hakkında olup, biten herşeyi analiz edip, size raporlaryan ücretsiz bir servistir. Ayrıca Google'un webmasterlar ile iletişim sağlayabileceği bir sistem halinide almıştır.

Website sahibi olan herkese ücretsiz bir hizmet sağlayan Google Webmaster Tools, Dünyada bütün Webmasterlara websitesi hakkında bilgi verir. Çözümlenmesi zor olan tüm sorunlar hakkında yardımcı olan Google Search Console, bağlantınızın ne kadar güçlü oldu ve arama sonuçlarında nasıl bir seviyeye eriştiğiniz hakkıında rapor vermektedir.

Konuyu daha fazla uzatmadan, dallandırıp, budaklandırmadan aşadağı ilgi, site bağlantısını paylaşacağım.


1 Yorumlar


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Yorum Gönder


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski