Firma Rehberi Fiyatları

Türkiye'nin Online Firma Rehberi

Türkiye'de yer edinmiş tüm firma rehberleri'nin, özellikle online'da ulaşabilen veya bilinmeyen Firmalar ile alakalı kendi işletmesi hakkında bilgi  amacı ile kurulmasından dolayı, firma rehberi olarak, kurumlarının tanıtımını üstlenen, firmalar hakkında bilgi içeriklerini paylaştıkları, üyelerine veya üye adaylarına sunululan içerikler  yer edinmektedir.
Genellikle firma iletişim bilgisi ile işletme haritalarının bulunduğu, müşterilere yol tarifi verebilen, firmaların adresleri ve iletişim bilgilerinin göründüğü daha ayrıntlı bir Firma Rehberi internet sitesinin blog ana sayfamızdaki üst ksımda belirlenmiş Sponsor Firmalar yani Vitrinde gözükecek şekilde ilgili firmanın görselini tıklarak, yayınlanan tanıtım yazılarının tamamında yayınlanmaktadır.

45 TL. fiyat ile tanıtım yazısını ekleyerek, websitemizde yayınlıyoruz. Ayrıca daha önceden bahsettiğimiz ana sayfamızdaki üst kısımda firmanızın görseli/logosunu Sponsor Firmalar arasında yazınıza bağlantı veriyoruz

Web sitemizde tek sayfa üzerinde yer edinmiş ve daha çok ana firma bilgileri ve yönlendirme sayfaları olarak diğer firmaların websitelerine bağlantı vererek oluşturulan, kafa karıştırmayan tanıtım yazsı sayfalarında müşterilerinize telefon, adres, iletişim gibi bilgileri sunmaktayız.,

Konu hakkında daha detaylı bilgi almak, Sponsor Firmalarda tanıtım yazısını yayınlatmak bize konu altından yorumlayarak ya da  iletişim sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

2 Yorumlar


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Yorum Gönder


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski