Evlilik soyadını sildirmek için dava açtı

Çağlar Ökten'le dünyaevine giren Seda Sayan, evlilik soyadını sildirmek için dava açtı

Kendisinden 25 yaş küçük müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz ay nikah masasına oturan ve magazin dünyasının gündemine oturan 59 yaşındaki Seda Sayan, evlilik soyadını sildirmek için mahkemeye başvurdu. Resmi işlemlerde 'Ökten'in sorun olması nedeniyle ünlü sanatçı, kızlık soyadını kullanmak için dava açtı.

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, geçen nisan ayında meslektaşı Çağlar Ökten'le Swiss Otel'deki düğünle evlenmişti. Çağlar Ökten ile evlilik birliği devam eden Seda Sayan, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak kızlık soyadını kullanmak için dava açtı.

"ÖKTEN'İN NÜFUS KAYDINDAN SİLİNMESİNİ İSTİYORUZ"

Seda Sayan'ın isminin nüfus kayıtlarında 'Aysel Gürsaçer' olarak geçtiğinin anlatıldığı dava dilekçesinde, "Müvekkilim, Çağlar Ökten ile evlendikten sonra nüfus kayıtlarında soyadı 'Gürsaçer Ökten' olarak değişmiştir. Bu da resmi işlemlerde sorun yaratmaktadır. Müvekkilim, işlerinden dolayı kızlık soyadı olan 'Gürsaçer'i kullanmak istemektedir. Müvekkilin eşi Çağlar Ökten'in de bu konuda rızası vardır. Müvekkilin eşinin soyadı olan 'Ökten'in nüfus kaydından silinmesini istiyoruz. Müvekkilin nüfusta 'Gürsaçer Ökten' olan soyadının düzeltilerek, 'Gürsaçer' olarak kaydedilmesini talep ediyoruz" denildi.

 Kaynak: Haberler

1 Yorumlar


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Yorum Gönder


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski