3 kişilik aile böyle yok oldu!

3 kişilik aile böyle yok oldu!



Denizli'nin Çivril ilçesinde park halindeki tıra arkadan çarpan araçta bulunan sürücü Hüseyin Erten ile eşi Yasemin ve çocukları Osman Erten hayatını kaybetti. Kaza anına dair güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ise, dehşetin boyutlarını ortaya koydu.

Dün saat 07.30 sıralarında Çivril- Denizli kara yolu Kudret Çalık Bulvarı'nda meydana gelen kazada Hüseyin Erten yönetimindeki 20 LV 048 plakalı otomobil, yol kenarında, park halindeki 15 SE 473 plakalı tıra arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

ANNE-BABA OLAY YERİNDE CAN VERDİ



Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Hüseyin Erten ile eşi Yasemin Erten'in hayatını kaybettiğini belirledi. Çağırılan ambulansla Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan, buradan da Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen çiftin oğulları Osman Erten de kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİLER



Erten çifti ile oğulları Osman'ın cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Çivril ilçesinin Düzbel Mahallesi'ne getirildi. Cenazeler araçtan indirilmeden ayrı ayrı namazları kılındı. Erten ailesinin yakınları gözyaşı döktü. Aile, namazın ardından mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Bu arada kazanın bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Görüntüde, Hüseyin Erten'in kullandığı otomobilin, fren yapmadan park halindeki TIR'a arkadan çarptığı görüldü.



--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski