Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler evlendi

Hadise ve sevgilisi Mehmet Dinçerler Çırağan'da evlendi!



Ünlü şarkıcı Hadise ile bir süreden bu yana beraber olduğu Mehmet Dinçerler, Çırağan Sarayı'nda aile arasında yapılan törenle evlendi. Çiftin düğünlerinin herkesten gizli şekilde yapılması dikkat çekti. Bunun sebebi olarak ise Hadise'nin hamile olduğu iddiası gösterildi.

Şarkıcı Hadise, aşk yaşadığı iş insanı Mehmet Dinçerler'den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler'in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmış ve bu yüzük magazin gündemine damgasını vurmuştu.

SADECE AİLE ÜYELERİ KATILDI


Snob Magazin'in özel haberine göre, Hadise ile Mehmet Dinçerler, bu akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenen törenle dünyaevine girdi. Aile arasında yapılan düğün töreni basına kapalı yapıldı. Az sayıda sadece aile üyelerinin katıldığı törende görüntü alınmaması için de davetliler nazik bir dille uyarıldı.

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ


Çiftin bir an önce evlenmesinin nedeni olarak Hadise'nin hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Geçtiğimiz hafta görüntülenen Hadise, karnını çantasıyla kamufle etmesi ise bu iddiaları güçlendirdi.


--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi
Sponsor: Ak Blog NET
Kaynak: sondakika

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski