Su iski Zamları Kim Yaptı

Su İski Zamları Kim Yaptı

CHP ve İYİ Parti'nin teklifini reddettiklerini ifade eden Göksu, şöyle konuştu:
Su İski Zamları Kim Yaptı
"AK Parti'nin yüzde 42 ila yüzde 55 arasındaki teklifi, Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti ve İBB tarafından kabul edilmedi. Kendi teklifleri olan yüzde 90 ila yüzde 175 arasındaki teklifi kabul etmemiz konusunda ısrar ettiler. 
Biz de İstanbullular adına yüzde 90 ile yüzde 175 arasında yapılmak istenen teklifi reddederek AK Parti'nin teklifinin Milliyetçi Hareket Partisi'nin teklifinin yani yüzde 43 ile yüzde 55'in kabul edilmesini teklif ettik. Bunu kabul etmeyince haliyle biz o büyük fahiş zammı kabul edemezdik, bu fahiş zammı reddettik."
Cumhur İttifakı'nın teklifini oylamaya sunmadıklarını kaydeden Göksu, "Çünkü onlar kendi tekliflerinde ısrar ettiler ve bizim teklifimizi kabul etmeyeceklerini ifade ettikleri için biz oylamaya sunduğumuzda AK Parti oy verdiğinde bu kabul edilecek. Kabul edildiği için çıkıp şu propagandayı yapacaklardı. 'Bakın suya biz zam yapmadık, AK Parti yüzde 43 zam yaptı' diyeceklerdi. Onun için o manipülasyonun önüne geçmek için o teklifi sunmadık." diye konuştu.

Kayna  Haber
--------------------------------------------------------------------

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski