Elektrik Zamları İndirimi

Elektrikte indirim olacak mı? Erdoğan'dan son dakika açıklaması

Karantinadan sonra ilk kez kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, süreci çok rahat atlattığını, bunda aşının faydası olduğunu belirtti. Erdoğan, elektrikte beklenen indirimle ilgili de açıklama yaptı.
Elektrik Zamları İndirimi - Zam haberleri - haber merkezi net
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Twitter'dan ''Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz'' mesajını paylaştı.
Haberin paylaşılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için çok sayıda geçmiş olsun mesajları atıldı.
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
(Kovid-19) Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ne bitkinlik olmadığı gibi evde de çalışmalarımı, uluslararası, ulusal, hepsini yürüttüm.

"SÜRECİ ÇOK RAHAT ATLATTIM"

Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben 2 Sinovac, 3 de Biontech oldum.
(Emine Erdoğan'ın sağlık durumu) Henüz eşim atlatmadı, tedbirler devam ediyor. Pazartesiye kadar iyileşmesi lazım, BAE'ye birlikte gitmemiz gerekiyor. Eşim beni yalnız bırakmaz.

ELEKTRİK FATURALARINDA İNDİRİM OLACAK MI?

Muhalefetin maalesef özellikle elektrik ve doğal gaz konusundaki spekülatif gayretlerini boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin anlattığı, yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. 
Batı'da şu an elektrik fiyatları, doğal gaz fiyatları nerelerde...
Biz şu anda vatandaşımızı çok daha rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü gayreti yaptık. Her türlü indirimi uyguladık, uygulamaya da devam ediyoruz. Vatandaşı enflasyona ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz.
Her türlü indirimi yaptık, yapmaya devam edeceğiz.

--------------------------------------------------------------------
Haberin Merkezi

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski