Personelini korudu, binlerce beğeni aldı

Otelin havuzuna giren personelini korudu, binlerce beğeni aldı

Personelini korudu, binlerce beğeni aldı
Personelini korudu, binlerce beğeni aldı
İstanbul Silivri'de bir otel sahibinin çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunu kullanmasına yönelik bir kadın müşterinin eleştirisine sosyal medya hesabından verdiği yanıt, binlerce beğeni aldı.
İstanbul'un Silivri ilçesindeki bir otelin sahibinin twitter hesabından yaptığı paylaşım, hem turizm sektörü çalışanları hem de birçok çevrede yankı uyandırdı. Bir kadın müşterinin internet üzerinden 'Personel havuza giriyor, iğrenç' şeklinde yorumda bulunması üzerine İstif, "Hee hanımefendi giriyorlar. O çocuklar sabahtan akşama kadar sana hizmet ediyor. Sırf havuza değil, yorulanları otel odalarında dinlendiriyorum" paylaşımında bulundu.

DHA'nın haberine göre, kısa sürede binlerce beğeni alan ve paylaşılan bu yorumun ardından işletme sahibi, "Personel yemeği yerine açık büfeden yemek yiyorlar. Geceleri iş bitince bira içip oturduğunuz şezlonglarda keyif yapıyorlar. Çünkü onlar da insan" diye ikinci bir paylaşım yaptı. 
Otel sahibi, yaptığı paylaşımın kesinlikle reklam amaçlı olmadığını belirterek, otelin bulunduğu Selimpaşa'nın 5-6 bin nüfuslu bir balıkçı kasabası olduğunu, buradaki Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'nden öğrenciler ve Selimpaşa'nın gençleriyle aile ortamı içinde çalıştıklarını söyledi.

Otel sahibi, "Burada ailecek çalıştığımız için o çocukları da hiçbir şekilde sıkmıyoruz. Bizim personel yemeğimiz yok, bütün izinleri var. Bazen 20 saat çalıştıkları da oluyor ama havuza da denize de giriyorlar. Öyle bir kısıtlamamız yok. Zaten çok büyük bir işletme değiliz. 60 personeliz. Bu tabi zor bir meslek. İnsanların tatil yaptığı zamanlarda biz çalışıyoruz. Evet yeri geliyor stajyerinden üst kadrolarına kadar 20 saat çalışıyoruz. Kışın biraz dinlenme şansımız oluyor. Tabi personeli çok sıkmamak lazım. Kıyafet konusunda da sıkmamak lazım. Çünkü onlar da insan, anlayışlı olmak lazım" dedi.

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski