Bahçeli'den partisine dolar talimatı

Bahçeli'den partisine dolar talimatı

Bahçeli'den partisine dolar talimatı
Bahçeli'den partisine dolar talimatı
MHP lideri Devlet Bahçeli, dolardaki artış sonrası önemli açıklamalarda bulunarak hükümete destek verdi, Trump ve ABD'nin tutumuna tepki gösterdi. Bahçeli'den farklı bir adım daha geldi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövizlerinizi bozdurun çağrısının ardından partisinin 2018 yılında hazineden aldığı yardımlardan döviz olanlar varsa bozdurulması talimatını verdi
Türkiye ile ABD arasında gerginleşen ilişkilerin ardından döviz kurunda hareketlilik yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayburt ve Gümüşhane'deki ziyaretleri sırasında halka hitap etti. Erdoğan, "Dövizmiş, kurmuş geçin o işleri geçin. Döviz kuru üzerinden saldırılara rağmen büyüyeceğiz. 2018'i rekor oranla tamamlayacağız" dedi. Erdoğan bir kez daha döviz ve altın bozdurma çağrısını yineledi, "Dövizi ve altını olanlar bozdursun, TL'ye çevirsin." dedi. 

ABD ile gerginleşen süreçte BBP, İYİ Parti ve MHP'den hükümete destek mesajları gelirken Bahçeli'den farklı bir adım daha geldi.

Bahçeli döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle, 2018 yılında hazineden alınan yardımlardan dövize bağlı olanlar varsa bozdurulması talimatını verdi.

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski