Maltepe’deki linç girişimi

Maltepe’deki linç girişiminde çocuğu kaçırılmaya çalışılan baba konuştu

Maltepe’deki linç girişimi
Maltepe’deki linç girişimi
Maltepe'yi karıştıran olayın ardından o baba konuştu. Maltepe’de dün akşam çocuk kaçırmaya çalıştığı iddiasıyla çevredekilerin linç girişimine uğrayan G.B.’nin hastanede ölmesinin ardından polis bazı şüphelileri gözaltına aldı. Kaçırılmaya çalışıldığı iddia edilen 6,5 yaşındaki engelli E.B.’nin babası konuştu. Baba Kenan Bozkurt, “Bana çocuğu parka götürüp biraz eğlenecektik dedi. Vatandaşların linç girişimine rağmen engellemeye çalıştım ve polise teslim ettik” şeklinde konuştu.
İddiaya göre dün Maltepe Bağdat Caddesi üzerinde bir işyerinin bahçesinden 2 yaşındaki E.B adlı erkek çocuğunu kaçırmak isterken yakalanan G.B. (38) çevredeki vatandaşlar tarafından öldüresiye dövüldü. Linç edilmekten son anda polis tarafından kurtarılan zanlı hastanede tedaviyi kabul etmedi. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen G.B. nezarethanede birkaç saat sonra fenalaştı. Gasp ve oto hırsızlığından emniyette suç kaydı bulunan G.B. hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

"MEĞER BENİM OĞLUMMUŞ"

Yaşananları Habertürk muhabiri Hüseyin Şentürk'e anlatan baba K.B. "Kaçırma girişimi benim dükkanımın önünde oldu. Bir ara dışarıda bağırış sesleri duydum. Birisinin yüksek sesle 'Çabuk anahtarı getir' dediğini duydum. Sokakta insanların birbirlerine bağırdığını sandım ve umursamadım. Meğer benim oğlummuş" dedi.

"ÖZÜRLÜ KIZIMI KAÇIRAMAYINCA OĞLUMU YAKALAMIŞ"

Zanlının ilk önce 6 yaşındaki zihinsel engelli kızı F.N.N.B.'yi kaçırmaya çalıştığını söyleyen K.B. "Meğer adam ilk önce 6 yaşındaki zihinsel özürlü kızımın elinden tutmuş. Kızım korkup adamın eline bırakıp annesine doğru kaçınca bu sefer 2 yaşındaki oğlum E.B.'yi elinden yakalamış. Ablası kaçınca oğlum da kaçmaya çalışıyor ve bu adam bu sefer oğlumu bacağından yakalıyor. Bu sırada panik olan eşim E.B 'Nereye götürüyorsun çocuğumu?' diye bağırmaya başladı. Ardından ise bana dönüp 'Çocuğu kaçırıyorlar' diye haykırdı. Adam durmuş eşime parmağıyla 'Sesini kes' diye işaret ediyordu. Bir yandan da oğlumu çekerek zorla götürmeye çalışıyordu" diye konuştu.

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski