Cüneyt Arkın öldü mü?

Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni belli oldu, hastaneden açıklama geldi! Yeşilçam Malkoçoğlu'suz, Türk sineması efsanesiz kaldı

Son dakika haberi: Cüneyt Arkın'ın ölüm haberi Türk halkını yasa boğdu.

Bir döneme damga vuran, sayısız filmiyle Yeşilçam'ın efsane ismi haline gelen Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti. Malkoçoğlu, Kara Murat ve Battal Gazi karakterleriyle hafızalara kazınan Arkın, dün gece rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Arkın'ın, Fatma Girik'in ölüm haberi sonrası canlı yayında gözyaşı döktüğü anlar yürekleri sızlatmıştı. Öte yandan usta ismin ölüm nedeni de belli oldu. Hastaneden açıklama geldi.

Son dakika: Türk sineması bir efsanesini daha kaybetti. Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın, dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlanarak Beşiktaş'taki özel bir hastaneye kaldırılmıştı. Türk halkını kahreden haber ise bu sabah saatlerinde geldi. Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Usta sanatçının ailesi ve sevenleri hastaneye koştu.

CÜNEYT ARKIN'IN ÖLÜM NEDENİ

Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölüm nedeni de belli oldu. Arkın'ın kalbinin durması sebebiyle ambulansla geldiği hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Kaynak: Mynet

--- Yazı Sonu

3 Yorumlar


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

  1. Konu içerisinden bir alıntı: Bir döneme damga vuran, sayısız filmiyle Yeşilçam'ın efsane ismi haline gelen Arkın 85 yaşında hayatını kaybetti.

    YanıtlaSil
  2. Yorumlarınız bizim için önemlidir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski