CHP'de olanları anlatsam yöneticileri insan içine çıkamazlar

CHP'li İnce: Partide olanları anlatsam yöneticiler insan içine çıkamazlar

CHP'de olanları anlatsam yöneticileri insan içine çıkamazlar
CHP'de olanları anlatsam yöneticileri insan içine çıkamazlar
CHP'de genel başkanlık koltuğu için Kılıçdaroğlu ile çekişmeye giren Muharrem İnce, "Partide olanları anlatsam yöneticiler insan içine çıkamazlar." dedi.
CHP'de Muharrem İnce ile 9'uncu yenilgisini alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki koltuk savaşı giderek şiddetleniyor. Partinin içindeki muhaliflerin desteğini alarak imza toplayan İnce, olağanüstü kurultay tartışmaları ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

''ANLATSAM, YÖNETİCİLER İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZ''

Delegelere yönelik baskı ve tehditlerin olduğunu söyleyen İnce, ''Başka şeyler de var. Partide olanları anlatsam yöneticiler insan içine çıkamaz.'' diyerek CHP'li yöneticilere dikkat çeken bir mesaj verdi. Sözcü'ye konuşan İnce, aynı zamanda bu baskı ve tehditlere rağmen 600'ün üzerinde imza topladıklarını belirterek Kılıçdaroğlu'na gözdağı vermeyi de unutmadı.

"YALANI ORTAYA ATANLAR CHP'Lİ"

Seçim gecesi partiden gelen eleştirilere de değinen İnce, ''Seçim sonuçlarını doğru anlamayıp kendi görevini yapamayanlar 'Muharrem İnce niye konuşmadı' diye yıpratma kampanyası yaptılar.'' dedi. ''Neden otele gittin' eleştirileri'' olduğunu belirten İnce, ''Bu yalanları ortaya atanlar da CHP'li'' dedi.

Yorum Yap


Seviyeli yorumlarınızı bekleriz.

Haberoku.gen.tr

Daha yeni Daha eski